• 022081113440014

Nyheter

Vanlige oppløsninger for 4,3-tommers LCD-skjermer

4,3-tommers LCD-skjermskjermen vil være kjent for venner som kjenner LCD-skjermer. 4,3-tommers LCD-skjermen har alltid vært den mest solgte blant ulike størrelser. Mange kjøpere vil vite hva som er de vanlige oppløsningene til 4,3-tommers LCD-skjermer og hvilke bransjer brukes de i? I dag vil redaktøren ta deg med for å finne ut.

bilde 1. Vanlige oppløsninger for 4,3-tommers LCD-skjermer

En av de vanlige oppløsningene på 4,3-tommers LCD-skjerm er: 480*272, og skjermen er en generell klar LCD-skjerm

Den andre vanlige oppløsningen til 4,3-tommers LCD-skjermen er: 800*480. Skjermen har høyere fargemetning og er en LCD-skjerm med høy oppløsning med en lysstyrke litt høyere enn 480*272.

Begge er konvensjonelle 4,3-tommers skjermer, grensesnittene er standard RGB-grensesnitt, og skjermbildeforholdet er en tradisjonell 16:9-skjerm. Lysstyrken er delt inn i normal lysstyrke og høy lysstyrke, som begge kan velges. I tillegg er begge tilgjengelige i IPS og TN.

 

. 4,3-tommers applikasjonsindustri for LCD-skjermer

skjermer er mye brukt i forskjellige bransjer. Disse inkluderer instrumenteringsindustrien, medisinsk industri, smarthusindustrien, industriindustrien, forbrukerprodukter osv. 4,3-tommers 1cd-skjerm er mye brukt.

Når det gjelder utvalg, kan du konsultere våre profesjonelle LCD-skjermprodusenter. Vi vil anbefale tilsvarende produkter i henhold til dine behov. Samtidig kan vi også tilby skreddersydde tjenester som berøring, kabelarrangement og bakgrunnsbelysning.Den 4,3-tommers berøringsskjermenkan velge resistiv berøring eller kapasitiv berøring. Velkommen til konsultasjon.

bilde 2

 


Innleggstid: 18. september 2024